NIEUWS

NIEUWS BERICHTEN

NIEUWS ONTVANGEN !

 
 
 
 

Pimp Up Your Beauty


Je kan ook bij ons terecht voor een specialleke ...


We kregen de vraag van Geert Peeters (spoorwerken Peeters-Booischot) om zijn New Holland T7.230 AC geel met zwarte wielen te spuiten en te voorzien van allerlei accessoires! Veel succes met je nieuwe aanwinst Geert!!
WINTERONDERHOUD 2020


Beste klant, 


Het is weer zover, het winteronderhoud komt er aan. Wees er snel bij en geniet van 10% korting


Meer....


Deze aktie is afgelopen !

Deze mooie combinatie hebben wij mogen afleveren bij de GEMEENTE BERLAAR


Tractor NEW HOLLAND BOOMER 45D

Z-KLEPELMAAIER MASCHIO

ONKRUIDBORSTEL KERSTEN

HOUTHAKSELAAR TIMBERWOLF

SNEEUWBORSTEL TUCHEL

HYDRAULISCHE KIPWAGEN DEVES

VOLG DEZE ROUTE ANDERS RISKEER JE EEN BOETE


In het verleden is gebleken dat de bereikbaarheid van onze zaak niet altijd even duidelijk is. Om misverstanden te vermijden, hebben we de route voor je uitgestippeld en op een plan weergegeven.


De misstraat is met een passagierswagen te bereiken via de Bastijnstraat en Stationsstraat. Met een landbouwvoertuig ligt dat anders. In de Stationsstraat geldt namelijk een beperking voor voertuigen van +3,5t. Omdat langs beide zijden van de baan fietsers rijden en er wegversmallingen zijn, maakt dat de Stationsstraat te nauw is voor grote voertuigen om er in alle veiligheid te kunnen passeren. Respecteer die verkeersregel, anders riskeer je een boete.


Het is aangewezen om de routes in het groen die aangegeven staan op het stratenplan te volgen. Die straten zijn wel toegankelijk voor landbouwvoertuigen en liggen in vlotte verbinding met onze zaak.

Let wel, tot begin juli is er een private onderbreking aan de bouwwerken van Van Dessel!


Meer....

PRECISIELANDBOUWCAMPAGNE 2019


.tot 31/03/2019   raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

Precisie is het keywoord.
T5 - Auto Command


New Holland T5 AutoCommand™-serie biedt ultiem comfort, industrieleidende prestaties en naadloze productiviteit

Naadloze productiviteit met bekroonde continu variabele transmissietechnologie AutoCommand™


Industrieleidend vermogen en schone werking met nieuwe FPT NEF Fase V-motor en ECOBlue™ HI-eSCR2-technologie

Beste cabineruimte, comfort en zicht met superieure ergonomie in Horizon™-cabine


Blue Power-uitvoering voor ultieme ervaring op gebied van comfort en exclusieve kenmerken


New Holland Agriculture breidt de T5-serie uit met de nieuwe T5 AutoCommand™-serie, uitgerust met de bekroonde continu variabele transmissie. De nieuwe modellen bieden de beste cabineruimte en optimaal comfort voor het ultieme rijgenot in combinatie met industrieleidende prestaties en vermogens. De nieuwe T5 AutoCommand™ biedt ideale functies voor een grotere veelzijdigheid bij werkzaamheden op weideland, akkerbouw, transport, oogstwerkzaamheden en gemeentewerken.

Sean Lennon, Head of Tractors Product Line, legt uit: “De nieuwe T5 AutoCommand™ is ideaal voor gemengde boerderijen, middelgrote zuivelbedrijven en professionele boeren waarvoor laderwerkzaamheden van het grootste belang zijn. De nieuwe serie voorziet in de behoeften van degenen die een bijzonder wendbare en veelzijdige tractor nodig hebben, die is ontwikkeld voor veel werkzaamheden met de aftakas, zoals maaien, balenpersen, lichte ontginningswerkzaamheden, landvoorbereiding en transport.”


Naadloze productiviteit met bekroonde continu variabele transmissietechnologie AutoCommand™

De meervoudig onderscheiden continu variabele transmissie AutoCommand verzorgt de uitgebreide prestaties van de veelzijdige T5 tijdens werkzaamheden waarvoor nauwkeurige snelheden van doorslaggevend belang zijn. De 3-traps instelling van de acceleratie en deceleratie zorgt ervoor dat de prestaties perfect aansluiten op iedere taak: de zachte instelling is voor lichte veranderingen van rijrichting, perfect tijdens transport met hoge snelheid of werkzaamheden op gladde ondergronden; de standaardinstelling is voor normale veldwerkzaamheden; en de supersnelle agressieve instelling garandeert vrijwel directe richtingveranderingen. Dankzij de extreme wendbaarheid, in combinatie met de soepele shuttle-werking, is de T5 AutoCommand ideaal voor werkzaamheden met de lader.


Industrieleidend vermogen en schone werking met nieuwe FPT NEF Fase V-motor en ECOBlue™ HI-eSCR2-technologie

De beproefde NEF 4-cilinder, 4,5-litermotor, ontwikkeld door FPT Industrial levert krachtige prestaties, met een maximaal vermogen uiteenlopend van 110 tot 140 pk – maar liefst 20 pk meer dan het huidige T5.120 ElectroCommand™-model. Dankzij de NEF-motor en de nieuwe Hi-ESCR2-technologie, ontwikkeld door FPT Industrial, voldoet de T5 AutoCommand aan de emissienormen van Fase V. Dit innovatieve nabehandelingssysteem is een onderhoudsvrije oplossing die de bedrijfskosten minimaliseert, en die netjes zit weggestopt onder de motorkap, voor maximaal zicht. De compacte omvang, het gebrek aan EGR en de eenvoudige indeling leveren een bijdrage aan zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.

Beste cabineruimte, comfort en zicht met superieure ergonomie in Horizon™-cabine


De T5 AutoCommand biedt de beste bestuurdersomgeving in zijn klasse met de industrieleidende Horizon™-cabine. Met het ongekende gevoel van ruimte, de opmerkelijk lage geluidsniveaus in de cabine, de superieure ergonomie en de geavanceerde en intuïtieve functies van de SideWinder™-armleuning bieden de nieuwe modellen een uitzonderlijk bestuurderscomfort. Het beste zicht, dankzij een eendelige voorruit en een groot glasoppervlak, wordt verder verbeterd door extra grote zijspiegels met verstelbaar bovengedeelte, voor het beste zicht op de weg tijdens transport met hoge snelheid.


Blue Power-uitvoering voor ultieme ervaring op gebied van comfort en exclusieve kenmerken

De T5 AutoCommand-serie wordt aangeboden in 4 modellen, met een maximumvermogen uiteenlopend van 110 - 140 pk.  Voor degenen die het ultieme comfort en exclusieve kenmerken zoeken, is het topmodel T5.140 verkrijgbaar in de Blue Power-uitvoering.  Hij sluit zich aan bij de Blue Power-familie die synoniem staat voor het ultieme comfort, zeer geavanceerde technologie en een prachtig ontwerp.

 

Model

Nominaal motortoerental (pk)

Max. vermogen (pk)

T5.110 AutoCommand  100  110

T5.120 AutoCommand  110  120

T5.130 AutoCommand  120  130

T5.140 AutoCommand  130  140


Meer…..


T6  -   6 CILINDERS


New Holland Agriculture breidt de uitgebreide T6-serie verder uit met twee nieuwe 6-cilindermodellen: de T6.180 Auto Command™ en de T6.180 Dynamic CommandTM.

De nieuwe modellen zijn uitgerust met de krachtige NEF 6-cilinder, 6,7-litermotor, een robuuste en bewezen oplossing uit de langlopende NEF-familie, die voor veel T6- en T7-tractoren is overgenomen. De nieuwe motor is uitgerust met een geoptimaliseerde EGR-vrije verbranding, voor een efficiënte werking, en een HI-eSCR-nabehandelingssysteem, om te voldoen aan de emissienormen van Fase IV.


Dankzij de 6-cilindermotor levert de T6.180 een koppel van maar liefst 12% hoger dan dat van de 4-cilindermodellen, met een doortrekkracht die enorm helpt bij het optrekken, en een verhoogd koppel bij middensnelheden, ten gunste van de trekkracht van de motor bij transport- en veldtoepassingen. De nieuwe 6-cilindermotor levert een maximumkoppel van 740 Nm bij 1500 tpm, vergeleken met de 700 Nm van de 4-cilinder. Bovendien biedt de grotere cilinderinhoud van de nieuwe motor een effectievere motorrem als heuvelafwaarts wordt gereden en tijdens transport, met een 50% hoger remvermogen dan de 4-cilindermotor.


Meer…..


ROADSHOW ANTWERPSE DEALER DAG 13 SEPTEMBER, VOOR DIEGENE DIE ER NIET KONDEN BIJ ZIJN HIER TOCH EVEN EEN TERUGBLIK OP DE GESLAAGDE ROADSHOW!!


Presentatie van de nieuwe T6 DYNAMIC COMMAND


De T6 Dynamic Command Roadshow bereikte eergisteren zijn eindstation in Oost-Vlaanderen na een lange tocht door heel België en Luxemburg. In naam van de hele CBU willen we iedereen die van ver en dichtbij betrokken was bij het evenement van harte bedanken. Met een opkomst van ruim 3000 bezoekers en bijna 1000 testritten met ons nieuw paradepaard was de show een daverend succes! En dan hebben we de vele bezoekers en testritten op de Foire agricole de Pottes nog niet meegerekend.


Meer....

DEMO DAG KUHN - NH BIJ VERCAMMEN BVBA


Neem snel een kijkje waar en wanneer...deze demo gaat door op een locatie in de weide !


Heb je deze mooie dag gemist...neem regelmatig een kijkje op onze website.

Meer over deze dag kan je vinden op ons You tube kanaal.


Meer....

IN BEDRIJFSTELLING KUHN VERKOCHT BIJ VERCAMMEN BVBA


Als verdeler van Kuhn leveren wij ook de persen....


https://www.packoagri.be/nl/nieuws/nieuw-het-gamma-persen-van-kuhn
VERCAMMEN BVBA BEHAALD HET NEWHOLLAND ADVANCED TOPPARTNER PROGRAM 2017


Jaar in jaar uit zijn onze medewerkers bezig om onze diensten nog beter te maken, door de deelname aan het TOPPARTNER program 2017 zijn zij er in geslaagd het ADVANCED level te behalen. Dit label staat garant voor de beste service van uw NEWHOLLAND MATERIEEL.


Met dank aan het VERCAMMEN TEAM !

VERCAMMEN BVBA LEVERT NEW HOLLAND W80C AAN GEMEENTE PUTTE


Officiële overhandiging van de sleutels van de compacte wiellader NEW HOLLAND W80C aan de burgemeester van de gemeente PUTTE