NIEUWS

NIEUWS BERICHTEN

NIEUWS ONTVANGEN !


 
 
 

T6 - 6 CILINDERS

 

New Holland Agriculture breidt de uitgebreide T6-serie verder uit met twee nieuwe 6-cilindermodellen: de T6.180 Auto Command™ en de T6.180 Dynamic CommandTM.

De nieuwe modellen zijn uitgerust met de krachtige NEF 6-cilinder, 6,7-litermotor, een robuuste en bewezen oplossing uit de langlopende NEF-familie, die voor veel T6- en T7-tractoren is overgenomen. De nieuwe motor is uitgerust met een geoptimaliseerde EGR-vrije verbranding, voor een efficiënte werking, en een HI-eSCR-nabehandelingssysteem, om te voldoen aan de emissienormen van Fase IV.

 

Dankzij de 6-cilindermotor levert de T6.180 een koppel van maar liefst 12% hoger dan dat van de 4-cilindermodellen, met een doortrekkracht die enorm helpt bij het optrekken, en een verhoogd koppel bij middensnelheden, ten gunste van de trekkracht van de motor bij transport- en veldtoepassingen. De nieuwe 6-cilindermotor levert een maximumkoppel van 740 Nm bij 1500 tpm, vergeleken met de 700 Nm van de 4-cilinder. Bovendien biedt de grotere cilinderinhoud van de nieuwe motor een effectievere motorrem als heuvelafwaarts wordt gereden en tijdens transport, met een 50% hoger remvermogen dan de 4-cilindermotor.

 

Meer…..

 

WINTERONDERHOUD 2018

 

Beste klant,

 

Het is weer zover, het winteronderhoud komt er aan. Wees er snel bij en geniet van 10% korting

 

Meer…..

 

ROADSHOW ANTWERPSE DEALER DAG 13 SEPTEMBER, VOOR DIEGENE DIE ER NIET KONDEN BIJ ZIJN HIER TOCH EVEN EEN TERUGBLIK OP DE GESLAAGDE ROADSHOW!!

 

Presentatie van de nieuwe T6 DYNAMIC COMMAND

 

De T6 Dynamic Command Roadshow bereikte eergisteren zijn eindstation in Oost-Vlaanderen na een lange tocht door heel België en Luxemburg. In naam van de hele CBU willen we iedereen die van ver en dichtbij betrokken was bij het evenement van harte bedanken. Met een opkomst van ruim 3000 bezoekers en bijna 1000 testritten met ons nieuw paradepaard was de show een daverend succes! En dan hebben we de vele bezoekers en testritten op de Foire agricole de Pottes nog niet meegerekend.

 

Meer....

DEMO DAG KUHN - NH BIJ VERCAMMEN BVBA

 

Neem snel een kijkje waar en wanneer...deze demo gaat door op een locatie in de weide !

 

Heb je deze mooie dag gemist...neem regelmatig een kijkje op onze website.

Meer over deze dag kan je vinden op ons You tube kanaal.

 

Meer....

IN BEDRIJFSTELLING KUHN VERKOCHT BIJ VERCAMMEN BVBA

 

Als verdeler van Kuhn leveren wij ook de persen....

 

https://www.packoagri.be/nl/nieuws/nieuw-het-gamma-persen-van-kuhn

 

 

 

VERCAMMEN BVBA BEHAALD HET NEWHOLLAND ADVANCED TOPPARTNER PROGRAM 2017

 

Jaar in jaar uit zijn onze medewerkers bezig om onze diensten nog beter te maken, door de deelname aan het TOPPARTNER program 2017 zijn zij er in geslaagd het ADVANCED level te behalen. Dit label staat garant voor de beste service van uw NEWHOLLAND MATERIEEL.

 

Met dank aan het VERCAMMEN TEAM !

VERCAMMEN BVBA LEVERT NEW HOLLAND W80C AAN GEMEENTE PUTTE

 

Officiële overhandiging van de sleutels van de compacte wiellader NEW HOLLAND W80C aan de burgemeester van de gemeente PUTTE

WINTERONDERHOUD 2017 (Afgelopen)

 

Beste klant,

 

De winteronderhoud aktie is afgelopen, wij kijken samen met u uit naar de volgende editie hopelijk bent u er dan ook weer bij.

Alvast dank voor het vertrouwen en voor de meer dan verwachte opkomst. Wij staan steeds ter uwer beschikking !

 

Misstraat 74

2590 Berlaar

T +32 (0)3 482 12 84

Info@lvercammen.be

WIE ZIJN WE

 

Vercammen bvba is een familiaal bedrijf, opgericht in 1958.

Copyright @ vercammen BVBA